АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Чудовість музики та захоплення слухачів


14-08-2022, 13:00 |

Свій ювілей Олена Єргієва – відома одеська скрипалька, заслужена артистка України, лауреат найпрестижніших міжнародних конкурсів – відзначила в Одеській обласній філармонії ім.Давида Ойстраха концертом "Бароккіана".

25 років творчого життя Олени Єргієвої як солістки та концертмейстера пов'язані з Камерним філармонічним оркестром. Ось і цього ювілейного вечора вони були на сцені разом. У виконанні скрипальки та оркестру під керівництвом народного артиста України Ігоря Шаврука прозвучали Подвійний концерт Йоганна Себастьяна Баха та «Пори року» Антоніо Вівальді. Чудове виконання улюблених творів викликало захоплену реакцію публіки.

Не менше овацій заслужила і музична прем'єра: до ювілейного концерту твір-подарунок підготував чоловік Олени – народний артист України, професор Одеської національної музичної академії Іван Єргієв.

До речі, подружжя Єргієва створило свій дует «Каданс», який звучить вже багато років і підкорив серця слухачів у багатьох країнах. Для такого незвичайного складу — скрипка та баян — музикант-віртуоз та композитор Іван Єргієв робить аранжування класичних та сучасних творів.

У Подвійному концерті Баха (Концерті для двох скрипок) разом із Оленою грала її учениця, лауреат Міжнародного конкурсу Вікторія Матвєєва. Своєю участю вона нагадала слухачам про те, що Є. Єргієва – талановитий педагог, який виховав десятки обдарованих скрипалів під час роботи в ОНМА ім. А.В. Нежданової та Одеському професійному коледжі мистецтв ім. К.Ф. Данькевича. Побажаємо ж талановитій одеситці нових творчих та педагогічних досягнень!

Олег Володимирський. Фото автора


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.