АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Це напружене міжсезоння


17-01-2023, 15:00 |

Якщо хтось думає, що взимку життя в еліті українського футболу завмирає, він глибоко помиляється.Саме зараз закладається фундамент майбутніх перемог (чи поразок).Від того, як попрацюють футболісти на навчально-тренувальних зборах, який склад зможе зібрати менеджмент клубу, залежить виступ команди у чемпіонаті країни.Про це говорив в інтерв'ю українським ЗМІ віце-президент одеського "Чорноморця" Володимир Генінсон.

 

Планується проведення трьох зборів.З 10 по 15 січня — в Одесі, з 16 січня по 13 лютого — у Туреччині, з 20 лютого до відновлення чемпіонату — знову в Одесі.Ми не братимемо участі у турнірах, але плануємо шість спарингів із європейськими командами.Це клуби з Болгарії, Данії та Косова.Наше завдання на друге коло – зайняти місце в десятці УПЛ.Щодо Кубка України та його можливого проведення навесні: коли буде справа — думатимемо.У клубі є список із шести гравців, яких можна відпустити.Це наслідок складного турнірного становища команди.Нам треба інакше підійти до формування складу.Дивимося новачків в опорну зону та в зону атаки, переглянули понад сто гравців.Роману Григорчуку довіряємо на 100%.

Про новобранців новин поки що немає.Тих, хто залишив клуб на сьогодні п'ятеро.Півзахисник Сергій Петько, який виступав за команду «моряків» у 2013–2017 роках, повернувся до Одеси у липні 2022 року, але взяв участь лише у двох поєдинках.

Ще менше часу провів на полі захисник Сергій Суханов, який перейшов у команду з київської «Оболоні».У його «активі» лише дванадцять хвилин на останній зустрічі з «Рухом».

Трохи більше «досягнення» хавбека Івана Литвиненка, котрий прийшов із львівського «Руху».На його рахунку чотирнадцять хвилин у поєдинку із луганською «Зорею».

Якщо внесок вищезгаданої трійці у гру «Чорноморця» мінімальний, то Іван Бобко та Сергій Кравченко — гравці основного складу.

32-річний вихованець одеського клубу Іван Бобко (12 матчів, 1 гол у сезоні) на правах оренди приєднався до львівських «Карпат», які завершили першу частину сезону на другому рядку турнірної таблиці Першої ліги (Група А).Угода розрахована до кінця сезону.

А півзахисник Сергій Кравченко вирішив завершити кар'єру гравця.Раніше повідомлялося, що він стане помічником Руслана Ротаня в "Олександрії".39-річний ветеран в осінньо-зимовій частині чемпіонату країни провів 9 матчів та відзначився двома асистами.

Анатолій Ведерніков


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.