АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Стартував конкурс «Вчитель року-2023»


5-02-2023, 15:00 |

У першому етапі конкурсу вирішили взяти участь понад 100 освітян регіону.Про це повідомляє Департамент освіти та науки Одеської облдержадміністрації.Творче змагання пройде у номінаціях: «Захист України», «Основи здоров'я», «Початкова освіта» та «Фізична культура».

 

Серед конкурсантів найбільше — 62 вчителі — з початкових класів.Найактивніші з Татарбунарської, Балтської, Білгород-Дністровської, Саф'янівської громад.Також є претенденти з Одеси.

Роботи конкурсантів та їх творчі досягнення оцінюватиме журі, до складу якого увійшли викладачі та методисти Одеської академії безперервної освіти, представники вишів, органів управління освітою районних, міських рад, територіальних громад, керівники та вчителі закладів загальної середньої освіти області, переможці конкурсу «Учитель рокуминулих років.

Нагадаємо, за підсумками минулого року Одещина має одразу трьох переможців у Всеукраїнському конкурсі «Вчитель року-2022».

Так, у номінації «Правознавство» переможцем став В'ячеслав Майорський, учитель історії Чорноморського економіко-правового ліцею №1. У номінації «Мистецтво» – учитель музичного мистецтва Одеського ліцею №9 Максим Трубніков.Зрештою, у номінації «Інформатика» першого місця удостоїлася вчителька інформатики опорного навчального закладу «Болградський ліцей» Ольга Пашкевич.


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.