АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 З офіційним візитом на Дніпропетровщині


18-10-2023, 15:00 |

Делегація Авангардівської громади на чолі з селищним головою Сергієм Хрустовським відвідала з офіційним візитом Слобожанську громаду Дніпропетровської області.

 

У серпні цього року між Авангардівською селищною радою і Слобожанською селищною радою було підписано меморандум про співпрацю.

Слобожанська територіальна громада утворилась у 2015 році першою на Дніпропетровщині і однією з перших в Україні.

Слобожанський селищний голова Іван Камінський ознайомив з діяльністю Слобожанської селищної ради, комунальних підприємств та центрів роботи з соціальними верствами населення — Центром адміністративних послуг та Центром надання соціальних послуг. Авангардівці також відвідали Центр культурних послуг, молодіжний центр «Смарт», мистецьку школу, Слобожанську центральну лікарню, Степнянський старостинський округ.

У двох дитячих садочках смт Слобажанське обладнані соляні кімнаті, а ще селище має великий спортивний комплекс «Слобожанський» з басейном та залою для баскетболу, яка обладнана за міжнародними стандартами. Також відвідали підприємство з виробництва керамічної плитки «Інтеркерама», яке знаходиться в смт Слобожанське.

Авангардівська і Слобожанська громади схожі у напрямках розвитку і очолювали перші місця у всеукраїнському рейтингу спроможності громад за оцінкою фінансових показників бюджетів, який проводив Мінрегіон. Упевнені, що обмін досвідом і майбутні спільні проєкти сприятимуть активному розвитку та процвітанню обох громад.


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.