АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Тиждень поезії


2-03-2024, 17:00 |

З16 до 24 березня 2024 року проходитиме Всеукраїнська інформацій-но-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання. Тиждень поезії». Про це повідомляє офіційний сайт Одеської міської ради.

 

 

Тема Тижня поезії — «дім». А гаслом став рядок із вірша Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому».

Поняття «дім» для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення. Завдяки темі «Дім», яка лунатиме протягом Тижня поезії, акція підкреслить важливість дому для військових, які захищають наші домівки і водночас хочуть відчути тепло й затишок своїх рідних домівок, цивільних, які через війну змушені були переїхати в інші регіони України чи за кордон, людей, які залишилися на тимчасово окупованих територіях і чекають повернення додому — всіх українців, для яких дім тепер більше, ніж просто точка на мапі.

У рамках «Національного тижня читання. Тижня поезії» відбудуться обговорення поетичних творів, поетичні читання, вікторини, читацькі клуби, зустрічі з місцевими поетами тощо.

Організатори літературно-мистецьких заходів можуть позначити свої події на мапі активностей. Це допоможе створити єдиний інформаційний простір, де кожен зможе знайти близькі для себе події: читацькі зустрічі, воркшопи, лекції та інші заходи, що сприяють популяризації читання.

Мета акції — консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії. Організатор заходу — державна установа «Український інститут книги».


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.