АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 У Болграді — економічний форум


9-05-2024, 11:00 |

Наступного тижня у Болграді відбудеться Міжнародний бессарабський економічний форум.

 

Ключові теми: розвиток економіки Бессарабського регіону в умовах війни, підтримка Збройних Сил України для скорішого наближення перемоги, обмін досвідом та пошук нових можливостей для співпраці, презентації бізнес-проєктів та знайомство з потенційними інвесторами, створення умов комунікації між владою, бізнесом, підприємцями та людьми, у яких є ідеї та бажання втілити їх в життя.

В ході заходу відбудеться знайомство з сучасними методами керування бізнесом, практиками залучення грантів, успішним досвідом громад та іншою корисною інформацією.

Головні партнери форуму: Одеська обласна державна адміністрація, Одеська обласна рада, Болградська районна державна адміністрація, Болградська районна рада, Агенція регіонального розвитку Одеської області, агенція транскордонного співробітництва «Єврорегіон Нижній Дунай», акціонерне товариство «Укргазбанк», акціонерне товариство «Укрексімбанк», поромний комплекс Орлівка — Ісакча.

Мета форуму – мотивування промислових та сільськогосподарських виробників, підприємців, органів місцевого самоврядування півдня Одеської області до участі у внутрішніх та міжнародних проєктах, залучення інвестицій в регіон для вирішення виробничих, інфраструктурних соціальних завдань, створення робочих місць, збільшення надходжень до бюджетів різних рівнів в умовах воєнного стану, зміцнення обороноздатності країни та безпеки громадян.
Для якісного проведення форуму та досягнення обраної мети необхідно налагодження комунікації з Одеською обласною державною адміністрацією, Одеською обласною радою, районними органами влади регіону, міжнародними організаціями, інвестиційними фондами, представниками бізнесу та аграрного сектору.
Робота форуму буде розділена на тематичні секції: сільське господарство, туризм, екологія, енергетика, внутрішні гранти та міжнародні програми, інфраструктурні проєкти та логістика, інвестиційні майданчики, соціальні проєкти. Планується, що згідно секціям учасники форуму зможуть запропонувати проекти для втілення. Знайти інвестора, чи міжнародний грант, а також партнера із сусідніх громад чи районів – для сумісного втілення його у життя.


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.