АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 ...І СЕМЕРО НАШИХ


10-03-2019, 07:14 |

 

У вівторок, 5 березня, американське видання Forbes оприлюднило свіжий рейтинг мільярдерів.

До списку найбагатших людей світу увійшли семеро українців. З-поміж них перше місце, вже традиційно, посів власник фінансово-промислової групи СКМ Рінат Ахметов, статки якого оцінили у 6 мільярдів доларів США (272-е місце у світовому рейтингу). На другій позиції — власник гірничорудної компанії Ferrexpo Костянтин Жеваго (1,5 мільярда доларів), а третю розділили між собою голова правління ПАТ «Миронівський хлібопродукт» Юрій Косюк та засновник інвестиційно-консалтингової групи EastOne Віктор Пінчук, чиї статки становлять по 1,4 мільярда доларів.

До списку Forbes з українців увійшли також екс-співвласники «Приватбанку» Геннадій Боголюбов (1,2 мільярда доларів) та Ігор Коломойський (1,1 мільярда доларів), і співвласник Smart Holding Вадим Новинський (1 мільярд доларів).

На першому ж місці у світовому рейтингу Forbes — засновник онлайн-магазину Amazon Джефф Безос з родиною (131 мільярд доларів), на другій позиції — один із засновників Microsoft Білл Гейтс (96,5 мільярда доларів), на третій — голова компанії Berkshire Hathaway Воррен Баффет (82,5 мільярда доларів).

За підрахунками Forbes, загалом у світі зараз є 2153 мільярдери (на 55 менше, ніж торік). При цьому за рік відносно збідніли 994 багатії. Загальні статки всіх мільярдерів оцінили у 8,7 трильйона доларів, що на 400 мільярдів доларів менше проти минулого року.


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.