АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 ГОЛОВНА НАША СТРАВА: УКРАЇНЦІ ЗВАРЯТЬ 3 000 000 ЛІТРІВ БОРЩУ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ


24-08-2021, 11:00 |

Відомий український шеф-кухар і кулінарний експерт Євген Клопотенко закликав співвітчизників доєднатися до створення рецепту Всеукраїнського борщу та всім разом подарувати країні три мільйони літрів головної національної страви з нагоди 30-річчя Незалежності України, повідомляє сайт klopotenko.com.

 

«Чому саме борщ? Борщ — головний кулінарний символ України, він об’єднує Україну, — пояснює ініціатор культурного спецпроєкту Євген Клопотенко. — Борщ виконує функцію соціальної інтеграції, об’єднує людей за столом, попри їх вік, стать, соціальне походження, етнічну та релігійну приналежність. Його люблять у кожному куточку нашої країни».

У рамках спецпроекту «3 000 000 літрів борщу для України» (www.borscht.klopotenko.com), партнером якого виступив бренд «Волошкове поле», кожен може долучитися до привітань України із 30-річчям Незалежності. Для цього лише потрібно приготувати свій борщ та додати його на сайт спецпроєкту, обравши інгредієнти.

Фіналом стане створення рецепту Всеукраїнського борщу, який шеф-кухар зварить разом з відомими українцями. Прем’єра відбудеться 24 серпня на YouTube-каналі Євгена Клопотенка.


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.