АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Сайт психологічної допомоги


7-05-2022, 13:00 |

Триваюча війна, щоденні трагедії та психологічна напруга призводять до страждань тисяч українців. Причому не лише громадян, які зі зброєю в руках захищають нашу державу, а й тих, що в тилу. Це серйозна проблема, яка потребує професійного вирішення.

 

Саме тому волонтерський центр «Експедиція» у співпраці з MPT Pay LTD та Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України створив спеціальний ресурс, куди кожен може звернутися за психологічною допомогою, а практикуючі психологи — надати її.

Для отримання психологічної підтримки необхідно подати просту заявку на сайті psyhelp.info або в Телеграм-боті PSYHELPbot (тут можна попередньо розповісти про ситуацію не лише письмово, а й голосовим повідомленням).

Окрім цього, користувачі можуть звернутися на цілодобову «гарячу лінію» Товариства Червоного Хреста України (0-800-333-161) й отримати кваліфіковану підтримку досвідчених консультантів. Усі дзвінки для абонентів України абсолютно безкоштовні та анонімні.

Також через сайт можна залишити заявку для участі в групових заняттях з медитації та Mindfulness, які допоможуть користувачам психологічно розрядитися.

Утім, для ефективного надання допомоги необхідно якомога більше практикуючих психологів. Саме тому IT-відділ «Експедиції» звертається до спе-ціалістів з пропозицією долучитися до роботи некомерційного онлайн-сервісу та допомогти українським громадянам у цій складній ситуації.

Нагадаємо, раніше волонтерський центр «Експедиція» з метою морально-психологічної підтримки одеситів та гостей міста провів благодійні концерти «Музика на Книжці».


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.