АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Скільки нас буде? Майбутнє білої раси


30-05-2024, 13:00 |

Населення планети стрімко зростає. За допомогою найпростішої математичної моделі я спробую спрогнозувати чисельність населення країн світу через 50 і 100 років. Такою найпростішою математично моделлю є модель Мальтуса. Її принципове обмеження полягає у тому, що протягом всього досліджуваного періоду приріст населення вважається сталою величиною. З точки зору математики це означає, що процес зростання населення описується задачею Коші для лінійного однорідного диференційного рівняння першого порядку із сталими коефіцієнтами. Результати такого моделювання, виконані для 223 країн світу, частково наведені у таблиці. Необхідні дані для розрахунків взяті з української Вікіпедії за 2017 рік. Така можливість фізично існує лише за наявності необмежених життєвих ресурсів.

 

 Для країн, населення яких зменшується, цей прогноз є оптимістичним, оскільки не враховує того факту, що перевищення смертності над народжуваністю насправді з часом для цих країн зростає. Отже, реальні результати можуть бути значно гіршими. Для країн, населення яких зростає, цей прогноз не враховує сповільнення темпів зростання внаслідок задіяння різних механізмів, що його сповільнюють. Для таких країн точнішим було б використання логістичного рівняння, що є вже нелінійним. Труднощі його застосування полягають у необхідності врахування обсягу матеріальних ресурсів, якими володіють відповідні народи. Складність подібних розрахунків стає практично нездоланною, оскільки завдяки «плідній» діяльності глобалістів народи, яким бракує ресурсів у їхніх країнах, активно захоплюють ресурси інших країн через еміграцію до них.

Навіть за оптимістичним прогнозом, за сто років Україна втратить приблизно третину свого населення. А як виглядає песимістичний прогноз? Без складних математичних розрахунків можна бачити, що за 33 роки після розвалу Радянського Союзу нинішнє населення воюючої України становить десь половину від 56 мільйонів осіб, яким воно було у 1991-у. Тут враховані і мільйони біженців, що покинули Україну під час війни. Якщо зменшення населення і далі триватиме у такому ж темпі, то за 100 років воно зменшиться приблизно у 8 разів і становитиме 3 – 4 мільйони осіб. Зрозуміло, що у центрі Європи на найкращих у світі землях на такій великій території не може існувати країна з таким нечисленним населенням.

Подивіться на африканську країну Нігер, для якої модель Мальтуса дає майже 4000% зростання за 100 років. Подивіться на інші країни Африки, де картина цілком подібна, і це дасть вам один з варіантів заселення української землі, за яку вже загинули сотні тисяч найкращих синів України. Загинули за те, щоб українська земля належала саме їхнім нащадкам, а не абсолютно чужим людям.

Подивіться на населення Ізраїлю, яке за 100 років може зрости на 400%. Можливо, воно згадає про своє хозарське коріння і захоче повернутися на землі колишнього Хозарського каганату, попередньо скупивши їх за невеликі за світовими мірками гроші. Це для наших невибагливих людей нинішня ціна гектара української землі може здатися привабливою. А для світу вона мізерна.

Можливо, не випадково із 1 січня 2024 року почав діяти закон про продаж української землі, що дозволяє стати її власником громадянинові будь-якої держави світу. Закон, що суперечить Конституції України, закон, ухвалений з викручуванням рук і вночі. Хто несе відповідальність за цей закон? Ви скажете: партія «Слуга народу». А я спитаю: якого народу?

У таблиці наведена лише частина даних (через їх великий обсяг), отриманих для 224 країн світу, але повний список країн, урізаний у цій статті, збігається у своїй початковій частині. Видно, що у стані вимирання перебуває 21 країна. Що їх об’єднує? Приналежність до Європи? Але серед них Японія. Приналежність до білої раси? Але серед них знову ж таки Японія. Трошки напруживши уяву, можна зрозуміти, що всіх їх, крім Португалії, об’єднує участь у Другій світовій війні. І не лише участь, а поразка у ній такої провідної країни світу, як Німеччина, разом з Австрією та їх союзниками — Угорщиною, Румунією, Латвією, Естонією, Литвою, Хорватією, Болгарією.

Об’єктивно до них я відніс би й Україну з Білоруссю. Таких провідних країн світу, як Італія і Японія.

На мою думку, у цьому і полягав справжній сенс Другої світової війни — у підриві життєспроможності білої раси. Німеччина у Другій світовій намагалася відновити статус білої раси як провідної сили сучасного світу, знекровленої у Першій світовій. Але все вийшло навпаки. Німеччина і зараз принижено кається й бере на себе відповідальність за всі біди Другої світової — кається і платить за всіма мислимими і немислимими фінансовими претензіями до неї.

Але ж Японія не належить до білої раси, а її населення також вимирає? Японці — особливий народ Азії. За концентрацією другої групи крові він лише на 2% відстає від українців. А переважання другої групи крові — це одна з характерних ознак білої раси. Отже, раса — це не лише колір шкіри.

Але ж Російська Федерація не програла Другу світову війну, а її населення також вимирає? А що ви називаєте виграшем у війні? Демографічні втрати в межах 50 мільйонів осіб? Причому ці втрати сталися переважно за рахунок білого населення цієї цілком випадкової суміші всіх рас і народів світу. Отже, удар знову ж був спрямований переважно проти представників білої раси. Війну виграв Сталін із своїм найближчим оточенням. Він у черговий раз потішив свою пиху. Для населення Радянського Союзу ця війна була катастрофою. Взагалі, московити — це одночасно страшний і нещасний народ. Страшний, бо він завжди напоготові, щоб зіграти потрібну роль у п’єсі, поставленій дияволом. Нещасний, бо горе, яке він приносив, приносить і ще приноситиме іншим народам, ніколи не було і не буде для нього джерелом власного щастя.

Зверніть увагу на те, що Іспанія, яка зуміла залишися осторонь цієї всесвітньої бійні, має доволі непоганий демографічний прогноз на найближчі 100 років.

Утім є європейські країни — переможці у Другій світовій війні: Велика Британія і Франція. Для них демографічний прогноз ще кращий, ніж для Іспанії. Відповідь така: дані у статті стосуються населення країн, а не окремих етносів, що там мешкають. Емігранти з колишніх французьких колоній становлять групу населення, співставну з корінними французами. У школах великих міст більшість учнів уже складають діти емігрантів. Тож для населення Франції демографічний прогноз цілком оптимістичний, а для корінних французів — не кращий, ніж для німців.

Аналогічна ситуація спостерігається й у Великій Британії. Один мій родич вчиться в англійській школі у центрі Лондона. Англійці серед учнів його класу складають лише чверть. Отже, ХХІ сторіччя буде тим сторіччям, коли корінне населення більшості європейських країн стане у себе вдома етнічними меншинами.

Сполучені Штати потребують окремого розгляду. Титанічна політична боротьба, яка триває там останні десятиліття, свідчить, що ця країна, як країна передусім білої раси, зіткнулася з найбільшою загрозою своєму існуванню за всі роки незалежності.

Із моєї статті випливає, ніби проти білої раси існує всесвітня змова. Чи таке ймовірне? Існування такої змови активно ви-сміюється провідними засобами масової інформації світу. На це я дам таку відповідь. Ми ніколи безпосередньо не бачили гравітаційного поля. Але припущення Ньютона про його існування дозволило детально описати рух планет, зірок, галактик тощо. Людина ніколи не спостерігала безпосередньо існування окремих атомів або елементарних частинок, але припущення про їх існування дозволили пояснити всі мікро-скопічні процеси у природі. Людина ніколи не спостерігала безпосередньо процеси, що відбуваються в надрах планет і зірок, але віра в силу законів фізики, можливість моделювання методами математики всіх процесів з наперед заданою точністю, якщо ми розуміємо фізику цих процесів, дозволяє отримувати будь-які характеристики досліджуваних об’єктів на зразок температури у центрі Сонця.

У мене нема списку імен дітей диявола, що активно діють у надрах світової цивілізації. У мене нема точних адрес їх штаб-квартири й окремих філій. Можу лише сказати, що сила, яка запрограмувала Другу світову війну і перемогла у ній, вкрай небезпечна для самого існування людства. Тих, хто за-планував смерть десятків мільйонів людей (це не тільки жертви у Другій світовій війні, а й десятки мільйонів жертв більшовицького режиму в новітній Російській імперії — Радянському Союзі), можна назвати не інакше, ніж дітьми диявола. З біологічної точки зору — це психопати.

Коли ви кидаєте камінь, то цілком розумієте, що сила земного тяжіння існує. Коли ви ведете війну, то маєте також розуміти, що сили, які спланували і виграли Другу світову, нікуди не ділися. Яка їхня роль зараз?

Я вважаю, що нинішня російсько-українська війна — це частина їхнього якогось великого плану. Можливо, плану остаточного знищення білої раси, оскільки батьківщиною білої раси, її сакральним центром якраз і є територія України. Знищення українців — це смертельний удар у серце білої раси. Становий хребет білої раси — німецький народ — зламали через коліно у висліді Другої світової війни. Удар у серце білої раси — знищення українців — це вже завдання Третьої світової війни, яка, на мою думку, вже розпочалася.

Що ж робити? Уже сьогодні почати думати про відновлення і нарощування людського потенціалу України за рахунок насамперед українців. Наведені у таблиці дані щодо поляків уже дещо застаріли. Наші сусіди, усупереч голосінню деяких західних країн, нещодавно схвалили закон про заборону абортів, і там уже спостерігається позитивна динаміка росту населення. В Ізраїлі пішли іншим шляхом. Там під релігійним прикриттям, а це дозволяє контролювати етнічну приналежність народжуваних дітей, існує великий прошарок ніби особливо релігійних людей, які мають по 12—13 дітей, ніде не працюють, не сплачують податки й отримують достатню фінансову допомогу коштом решти ізраїльтян, котрі якраз сплачуть шалені податки. Правильних кроків – тисячі, але ми не зробили жодного з них.

Ми, українці, нарешті маємо стати не лише самостійним суб’єктом власної, а й світової історії. Нас повинно бути багато і ми повинні бути дуже розумними, умілими і сильними у цьому складному сучасному світі.

Валерій ШВЕЦЬ,
доктор фізико-математичних наук
за спеціальністю теоретична фізика, професор,
академік Академії наук вищої школи України.

Газета: Чорноморські новини
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.