АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 За 7 місяців 2019 пожежна техніка Одеської залізниці здійснила 34 виїзди


14-08-2019, 13:00 |

За 7 місяців 2019 року в межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця» було проведено 8 спільних навчань пожежних автомобілів та пожежних поїздів станцій Подільськ, Знам’янка, Помічна, Шевченко, Одеса-Товарна, Одеса-Сортувальна, Миколаїв, Херсон із регіональними пожежними підрозділами ГУ ДСНС.

Крім того, залізничні вогнеборці тричі допомагали пожежним підрозділам ДСНС України при гасінні пожеж та 16 разів проводили практичні заняття з відпрацювання нормативів виїздів пожежних поїздів з місця дислокації; 3 виїзди для забезпечення пожежної безпеки; 2 виїзди для гасіння пожеж, 2 виїзди для заповнення водою водоймищ на літній пожежонебезпечний період по станціях Поромна та Одеса-Пересип (загальним об’ємом 300 м3).

Для попередження пожеж у моторвагонному рухомому складі з працівниками моторвагонного депо Херсон та локомотивного депо Миколаїв пожежники провели заняття присвячене порядку дій працівників залізничного транспорту при виявленні і гасінні пожеж у рухомому складі та правилам пожежної безпеки. Також з локомотивними бригадами провели практичні заняття по використанню вогнегасників та установок пожежогасіння у моторвагонному рухомому складі.

Для забезпечення пожежної безпеки у дитячому оздоровчому таборі «ім. Л.Шевцової» до кінця літнього періоду цілодобово чергує автоцистерна пожежного поїзду станції Одеса-Товарна. З персоналом табору та дітьми при кожному заїзді проводяться практичні заняття з відпрацювання дій при виникненні пожежі та застосування первинних засобів пожежогасіння.

Двічі за цей рік на адресу керівництва регіональної філії «Одеська залізниця» надходили листи від ГУ ДСНУ України (по Миколаївській та Кіровоградській областях) з подяками за активну участь у тактико-спеціальних навчаннях при регіональних органах СБУ з антитерористичної тематики, які відбулися у травні поточного року, та допомогу пожежного поїзду станції Знам’янка підрозділам добровільної пожежної районної частини міста Знам’янка у гасінні масштабної пожежі на приватному підприємстві

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.