АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одесі відбулася презентація Директорату молоді


8-09-2019, 11:30 |

Днями в управлінні регіональної філії «Одеська залізниця» відбулася презентація Директорату молоді (дорадчого і консультативного органу при АТ «Укрзалізниця» з числа молодих працівників) у рамках масштабної інформаційної компанії, яку проводить Управління соціальної політики.

У заході взяли участь 184 делегати від структурних та виробничих підрозділів регіональної філії «Одеська залізниця» та інших філій АТ «Укрзалізниця», які зібралися для обговорення етапів відбору, основних напрямків роботи, структури та функцій майбутнього проекту.

Проект розроблено для надання молодим працівникам магістралі можливості реалізувати свій потенціал, ставши успішним лідером свого фаху. Організатори сподіваються, що участь у Директораті дасть можливість учасникам знайти однодумців, ділитися знаннями та вдосконалюватись.

Директорат об’єднає близько 70 лідерів, п’ятеро з них представлятимуть АТ «Укрзалізниця», а 65 осіб працюватимуть на рівні регіональних філій. Планується, що у майбутньому учасники проекту поповнять кадровий резерв та отримають певні соціальні заохочення.

За словами начальника Управління соціальної політики АТ «Укрзалізниця» Ольги Безпалько, впроваджуючи Директорат молоді, керівництво магістралі прагне залучити молодь, яка знає проблеми та спрямує свій потенціал на їх вирішення, а також самостійну і якісну реалізацію своїх здібностей у компанії, розвиток та просування кар’єрними сходами. «Нам потрібні максимально мотивовані люди з широким світоглядом і розуміння того, чого вони хочуть. Ми прагнемо, щоб ви розуміли глибину проблем свого підрозділу, знаходили шляхи їх вирішення та щоб питання регулювалося на користь молоді. Тільки молодь може чесно відповісти, що працює не так, можливо в якихось питаннях керівництво не йде на зустріч або питання не регулюється», - звернулася до учасників заходу Ольга Безпалько.

Управління соціальної політики супроводжуватиме представників Директорату молоді під час їх діяльності та здійснюватиме організаційну підтримку.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.