АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеською залізницею курсуватиме ще один відремонтований електропоїзд. ФОТО


12-10-2019, 15:00 |

Пасажири приміського сполучення регіональної філії «Одеська залізниця» вже відсьогодні зможуть оцінити подорож у комфортних умовах ще одного капітально відремонтованого електропоїзда. Цього разу відремонтували електропоїзд ЕР9Е-634.

Після проведення ремонту на Київському електровагоноремонтному заводі електричка виглядає як нова, адже спеціалісти заводу провели цілу низку робіт для продовження строку служби електропоїзду. В електропоїзді модернізовано основні системи та вузли.

На заводі виконали зовнішнє фарбування бічних стін, спусків даху, лобових стін головних вагонів електропоїзда якісними емалями; обладнали електропоїзд новими повітряними резервуарами; встановили на електропоїзді прожектори та буферні ліхтарі на базі світлодіодів; встановили металеві вікна з відкидною квартиркою, а також модернізували вікна для аварійного виходу; обладнали електропоїзд новими сучасними гасниками коливань.

Система освітлення вагонів електропоїзда також оновлена на базі світлодіодів. Взимку пасажирам тут буде тепло – відремонтовано пічне та калориферне опалення, вентиляційну систему, систему керування і контролю температури в салонах.

Потурбувалися на заводі також про локомотивну бригаду - пульти керування кабіни машиніста обладнали новими блоками.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Одеською залізницею курсуватиме ще один відремонтований електропоїзд. ФОТО - 0Одеською залізницею курсуватиме ще один відремонтований електропоїзд. ФОТО - 1Одеською залізницею курсуватиме ще один відремонтований електропоїзд. ФОТО - 2
RightLeft

Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.