АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Влітку Одеська залізниця перевезла майже півтора мільйона пасажирів


11-09-2020, 11:00 |

У період із червня по серпень(включно) 2020 року в межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» придбано 1,3 млн квитків для проїзду у приміському транспорті, в тому числі 384,3 тисяч квитків оформлено для безкоштовного проїзду пільгової категорій населення. Сума від продажу квитків склала 18, 8 млн  грн.   

Наразі в межах філії курсує 120 приміських поїздів. До початку введення обмежувальних заходів на території обслуговування Одеської об’єднаної дирекції залізничних перевезень, Шевченківської дирекції залізничних перевезень та Знам`янської дирекції залізничних перевезень здійснювали курсування за повним графіком 136 приміських поїздів.

У разі прийняття в подальшому відповідних рішень регіональними комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій, призначення приміських поїздів буде продовжуватися.

Одеська залізниця закликає пасажирів дотримуватися усіх санітарно-гігієнічних вимог та рекомендацій МОЗ задля запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

У поїздах забезпечено обов’язкове проведення дезінфекційних заходів, також на вокзалах, станціях та інших приміщеннях, де перебувають пасажири, з дотриманням усіх санітарних норм та стандартів. Посадка у приміські поїзди здійснюється при наявності у пасажирів засобів індивідуального захисту.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.