АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеські залізничники долучилися до Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму «Odesa 5Т»


21-09-2020, 19:00 |

Представники регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» — заступник директора регіональної філії з логістики та роботи з поромами Іван Ємець та начальник виробничого підрозділу «Дирекція залізничних перевезень з організації взаємодії портів та припортових станцій» Андрій Киман долучилися до III Investment Promotion Forum Odesa 5Т, який відбувся 10 та 11 вересня в Одесі.

Головними векторами «Odesa 5Т» є транспорт, торгівля, технології (включаючи ІТ, будівництво та медицину), туризм та траст (прозора економіка, довіра на ринку фінансових послуг).

Створення зони пріоритетного розвитку та розвиток науково-дослідницької екосистеми та інфраструктури космічних технологій - одні із головних тем форуму цьогоріч.

Тематику транспортної інфраструктури, її розвитку в Одесі та її «сучасні проблеми» обговорювали під час другого дня заходу.

Головна особливість Одеської залізниці — її приморське і прикордонне розташування, у регіоні якої знаходяться великі морські та річкові порти, що забезпечують зовнішні транспортно-економічні зв'язки з більш ніж 70 країнами світу. Одеська магістраль, яка є однією із головних сталевих артерій, зацікавлена в стабільному розвитку та покращенню соціально-економічних показників регіону. Також однією з ключових тем для обговорення став туристичний потенціал міста та обговорення її в рамках дискусійної панелі «Інвестиції в сектор туризму та індустрію гостинності». Слід зазначити, що значна частина курортників до місць відпочинку у південному напрямку потрапляє саме залізницею.

У заході взяли участь понад 500 учасників, серед яких іноземні інвестори, транспортники, бізнесмени, аналітики, представники торгово-промислових палат, дипломатичних місій та інші.

Даний інвестиційний форум - це платформа для залучення приватних та муніципальних інвестицій, підвищення інноваційного та технологічного потенціалу міста, розвитку інфраструктури, презентації бізнесу та пошуку можливостей.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.