АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Неуважність тракториста на переїзді ледь не коштувала життя


11-02-2021, 17:00 |

Сьогодні вранці на перегоні Тернівка-Миколаївська-Баловне (Миколаївська область) на регульованому переїзді IV категорії (без чергового працівника) сталося зіткнення поїзда з трактором марки New Holland (з навісним гідравлічним маніпулятором для вивантаження вантажів).

При ввімкненому заборонному сигналі світлофора та справно діючій звуковій сигналізації водій трактора, порушуючи правила дорожнього руху, допустив зіткнення з локомотивом, що рухався колією через переїзд.

Машиніст поїзда, побачивши транспортний засіб, що рухався в бік переїзду, застосував екстрене гальмування при швидкості 25 км/год. Через незначну відстань, наїзд попередити не вдалося. Внаслідок зіткнення на локомотиві пошкоджено лист лобової обшивки кузова.

Завдяки щасливому збігу обставин та миттєвій реакції машиніста тепловоза, ніхто з людей у цьому ДТП не постраждав.

Варто зазначити, на переїздах регіональної філії «Одеська залізниця» в минулому році трапилося 9 ДТП з вини водіїв, де було травмовано четверо осіб, одна людина загинула.

Залізничники вкотре закликають водіїв автотранспорту бути уважним та обережними на залізничних переїздах. Суворе дотримання Правил дорожнього руху поблизу об’єктів залізничної інфраструктури є надзвичайно важливим та їх порушення може призвести до непередбачуваних тяжких наслідків.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

 


 


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.