АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Миколаївщині через навушники молода жінка ледь не поплатилася життям


24-03-2021, 19:00 |

Вчора об 11:02 на перегоні Снігурівка – Івано-Кепине (Миколаївська область) машиніст поїзда застосував екстрене гальмування для попередження наїзду на жінку близько 30-ти років, яка стояла в негабариті до рухомого складу, розмовляла в навушниках по мобільному телефону та не реагувала на сигнали малої та великої гучності.

Побачивши сторонню особу, машиніст поїзда, при швидкості 45-50 км/год, подавши сигнали великої гучності, застосував екстрене гальмування. Через незначну відстань наїзд попередити не вдалося.

Жінку, мешканку смт Снігурівка з попереднім діагнозом – рвана рана м'язової тканини правої сідниці, каретою швидкої допомоги доставлено до районної лікарні смт Снігурівка.

Одеські залізничники закликають громадян пам’ятати про важливість дотримання правил безпечного перебування на об’єктах залізниці, бути максимально уважними й обережними, а також обов’язково знімати навушники переходячи колії. Варто зазначити, що з початку року це уже 12 випадок травмування сторонніх осіб на об’єктах залізничної інфраструктури в межах філії.

Нагадаємо, що порушення громадянами правил безпеки, неуважність та невміння розрахувати власні сили й співвіднести їх із масою та швидкістю руху поїзда стають причинами трагедії.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.