АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Залізничники обурені ставленням пасажирів до чистоти платформ та майна магістралі


15-02-2019, 13:45 |

Залізничники щотижня вимушені прибирати пасажирські платформи та територію поряд з ними через несвідомих пасажирів приміських електропоїздів, які не вважають за потрібне викидати сміття у смітник. Засмічення вже досягає таких масштабів, що незрозуміло чи приємно самим пасажирам створювати навколо себе такий безлад.

Тільки за минулий тиждень силами працівників Одеської дирекції залізничних перевезень, а саме станцій: Одеса-Головна, Одеса-Товарна, Одеса-Пересип, Одеса-Сортувальна, Одеса-Східна, Одеса-Застава І та відновного поїзда станції Одеса-Товарна працівники зібрали та вивезли 122 мішки сміття.

Нагадаємо, що завдання залізничників – забезпечення процесу перевезень, а враження які по собі залишають забруднені платформи та електрички формується також через недбалість та байдужість самих пасажирів.

Не потрібно їхати за кордон та захоплюватися чистотою довкола. Жодні ремонти/прибирання умов не покращать ситуацію, якщо ставитися до майна залізниці, як до чужого. Кожному пасажиру потрібно вже зараз, починаючи з себе, продемонструвати культуру поведінки та дбайливо ставитись до оточуючого середовища та людей.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.