АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Більше 17 тис. працівників Одеської залізниці долучилося до акції «За чисте довкілля»


5-06-2021, 15:00 |

Протягом квітня-травня 2021 року у регіональній філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» проводилась щорічна всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля», традиційно відбулися заходи на територіях виробничих підрозділів та об’єктах залізничної інфраструктури.

 

Також колективи Одеської залізниці 10 квітня 2021 року долучилися до глобального екологічного проекту «Озеленення планети», місією якого на наступні 3 роки є висадити 100 млн. дерев по всій планеті. Відтепер кожне висаджене дерево можна побачити на інтерактивній карті світу.

Всього у акції з благоустрою «За чисте довкілля» взяло участь 17,105 тисяч одеських залізничників у шести областях України. Під час робіт вони прибрали 629,81 га територій, ліквідували 275 несанкціонованих сміттєзвалищ у смугах відведення, поблизу залізничних зупинок і платформ, 750 м берегової зони очищено від сміття, упорядковано до півсотні урн, здійснена побілка бордюрів та залізничних платформ.

Крім того, працівники регіональної філії провели благоустрій своїх територій, упорядкували водойму, 12 місць почесних поховань,  привели до ладу вуличні меблі.

Всього в рамках акції висаджено 2,112 тис. дерев та 3,057 тис. кущів та упорядковано 85,79 га газонів та квітників.

Відтепер каштани, айва, жасмин, спірея, ялівець козацький та пірамідальний, буксус, туя, троянда, вишня та інші дерева і кущі будуть прикрашати наші структурні підрозділи, а разом і збагачувати нашу планету киснем!

 

 

Більше фото в альбомі "Озеленення планети" на сторінці Фейсбук та у рубриці відео.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.