АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Одеській залізниці переоснастили пристрої диспетчерської централізації


25-06-2021, 17:00 |

На регіональній філії «Одеська залізниця» завершено роботи з технічного переоснащення пристроїв диспетчерської  централізації дільниці Чорноморська – Берегова.

Основні роботи були проведені із залученням підрядної організації, силами якої було здійснено монтаж пристроїв мікропроцесорної електричної централізації (МПЦ)  колійного посту 30 км, пристроїв переїзної автоматики 29 км та пристроїв автоблокування на прилеглих перегонах.

Після введення в експлуатацію пристроїв МПЦ колійного посту 30 км на дільниці Чорноморська – Берегова було впроваджено та внесено зміни в діючі пристрої диспетчерської централізації «МІНСЬК», також з фахівцями ТОВ «БОМБАРДІР ТРАНСПОРТЕЙШН УКРАЇНА» було внесено зміни в пристрої, що знаходяться в дослідній експлуатації «ДЦ-Е» цієї дільниці.

Впровадження пристроїв диспетчерської централізації на колійному посту 30 км дозволило зменшити експлуатаційний штат працівників руху, які були задіяні для управління пристроями мікропроцесорної електричної централізації безпосередньо на колійному посту 30 км. На даний час колійним постом управляє поїзний диспетчер Береговської  дільниці.

На виконання робіт, які тривали протягом двох тижнів, було задіяно фахівців виробничого підрозділу Одеса-Сортувальна дистанцій сигналізації та зв'язку.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

 


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.