АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Одеській магістралі привітають із Днем знань понад тисячу першачків


22-08-2021, 15:00 |

Відповідно до рішення керівництва АТ «Укрзалізниця», до 1 вересня діти працівників товариства, які ідуть до першого класу, отримають від магістралі подарункові набори – шкільні ранці, у якому є все необхідне приладдя для навчання та творчості.

 

До набору входить – власне, портфель, ланч-бокс, набір акварельних фарб та гуашевих фарб, зошит для малювання, зошити для письма, розмальовка, кольоровий двосторонній картон, гумка, лінійка, дитячі ножиці, асоціативно-логічна гра «Одного разу в купе», кольорові олівці, пенал, кольоровий папір, пензлики, та інші. 

Для вручення дітям працівників регіональної філії «Одеська залізниця» було придбано 1 тис. 90 подарункових наборів, зокрема: 550 для дівчаток та 540 для хлопчиків. Вручення ранців організовується безпосередньо у кожному підрозділі філії.

Нагадаємо, що дарувати до 1 вересня шкільне приладдя першокласникам на залізниці стало традицією. П’ятий рік поспіль правління АТ «Укрзалізниця» ухвалює рішення про підтримку своїх працівників у період підготовки дітей до школи для зменшення витрат родин на навчальні потреби.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.