АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеські залізничники вшанували ветеранів війни та праці


10-05-2019, 17:30 |

Працівники регіональної філії «Одеська залізниця» взяли участь у заходах до Дня пам’яті та примирення й 74-ої річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшанувавши ветеранів-залізничників та загиблих воїнів.

Традиційно цього дня в управлінні регіональної філії відбулася зустріч з ветеранами, дітьми війни та учасниками бойових дій, котра закінчилась загальним фото на пам’ять, частуванням, подарунками та нагородженням.

«Ніколи не дозволимо забути подвиги тих, хто поклав своє життя задля мирного неба над нашими головами. Ми вдячні вам за все, що ви зробили на своєму життєвому шляху. Низький вам уклін!», – зазначив перший заступник директора регіональної філії Роман Мякішев у своєму вітальному слові.  

Під час зустрічі за багаторічну сумлінну працю на залізничному транспорті, вагомий особистий внесок у розвиток філії  та з нагоди Перемоги над нацизмом у Другійсвітовій війні Почесною грамотою від начальника залізниці було нагороджено ветеранів праці, Валентину Сергіївну Словцову та Івана Олексійовича Сморчкова. Крім того, нагрудними знаками «За вагомі заслуги перед Одеською залізницею» було нагороджено Григорія Григоровича Ісенка та Тамару Петрівну Чечину, котрі присвятили своє життя залізниці.

Також урочисті заходи відбулися у всіх виробничих підрозділах філії. Зокрема, залізничники відвідали місця бойової слави та поклали квіти до пам'ятників загиблих воїнів, обелісків. Працівникимагістралі відвідали пенсіонерів-залізничників, учасників Великої вітчизняної війни, та  вручили їм продуктові набори й заохочення від керівництва залізниці у вигляді матеріальної допомоги.

Зазначимо, що загалом по Одеській магістралі з нагоди свята до нагород було представлено 18 ветеранів філії.

У серцях кожного із нас живе пам'ять про лихоліття війни та ціну нашого життя завдяки подвигам наших дідів та прадідів. А для ветеранів, яких, на жаль, лишилося небагато, зараз надважливою є наша увага та те, що про них пам’ятають.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.