АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Команда від залізниці взяла учать у 29-му чемпіонаті світу WPA України з пауерліфтингу


29-05-2019, 19:00 |

Нещодавно у Луцьку відбувся 29-й чемпіонат світу WPA України з пауерліфтингу. У чемпіонаті взяла участь команда представників Одеського ФСК «Локомотив» регіональної філії «Одеська залізниця». До складу команди увійшли 9 спортсменів-пауерліфтерів під керівництвом інструктора-методиста з фізичної культури та спорту ОФСК «Локомотив» Миколи Дудника.

Одеські пауерліфтери показали яскравий результат, проявивши витримку та силу та залишивши інших спортсменів далеко позаду. Нашій команді дісталися 10 золотих, 1 срібна та 1 бронзова медалі. Крім того, один із наших спортсменів Михайло Римарчук встановив рекорд світу у дисципліні «присідання зі штангою», а Оксана Чорногуз виконала норматив «Майстра спорту» з пауерліфтінгу.

Вітаємо наших переможців, які гідно представляють Україну на міжнародній спортивній арені: Михайло Римарчук, Оксана Музика, Руслан Кучерук, Віталій Чорногуз, Марина Чорногуз, Оксана Лазаренкова, Артур Вілл, Юлія Чумаєва та Євгенія Сенич. Спортсмени висловили щиру вдячність керівництву регіональної філії «Одеська залізниця», під егідою якої команда вже не вперше бере участь у змаганнях та має можливість тренуватися на сучасному обладнанні та за гідних умов на базі спортивного комплексу ОФСК «Локомотив».


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.