АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Спеціалісти служби енергоменеджменту Одеської магістралі взяли участь у міжнародному заході


9-07-2019, 16:00 |

Нещодавно спеціалісти служби енергоменеджменту регіональної філії «Одеська залізниця» взяли участь у мультисистемному тренінгу з підвищення енергоефективності підприємств, який відбувся в Одесі та Харкові. Захід було проведено провідними фахівцями Національної лабораторії Oak Ridge (ORNL) та Асоціації Інженерів Енергетиків України в рамках проекту Міністерства Енергетики США та спеціальної програми американського бізнес-стажування SABIT.

У рамках тренінгу було проведено навчальні візити на провідні підприємства міст Одеси та Харкова, де було продемонстровано практичні основи проведення енергетичних оцінок різних енергетичних систем підприємства та аналізу енергоефективності їх роботи. На семінарі фахівці AEE Україна і Міністерства енергетики США поділилися інформацією та досвідом проведення енергоаудитів згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 50001 та провели спільно з учасниками енергетичне оцінювання оглянутих підприємств.

Також мультисистемне навчання охоплювало тему енергетичних систем: пари, стислого повітря, котелень, технологічного опалення, насосів, вентиляторів тощо.

Спеціалісти служби енергоменеджменту філії: Вадим Чупрін, Михайло Мушта, Олександр Ворожейкін та Наталія Савчук, які взяли участь у міжнародному тренінгу, отримали іменні сертифікати від Міністерства енергетики (США).

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.