АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Кішки в сновидіннях: містичні та психологічні тлумачення


5-08-2024, 11:00 |

Люди часто бачать кішок у своїх снах, особливо – у переломні моменти їхнього життя. З урахуванням того, що сновидіння «віддзеркалюють» наші переживання та страхи, образи цих тварин можуть нести різний зміст.

 

Що говорить сонник про яскраві сни, що повторюються, за участю котів?

Багато з них мають дуже цікаве трактування і здатні допомогти людині в самопізнанні, тому варто розібрати кілька найбільш популярних тверджень, що зустрічаються в різних книгах.

Трактування за Нострадамусом

Взаємодія з кішкою уві сні є поганим знаком, що попереджає про швидку зустріч з підступною, підлою людиною (можливо, вашим затятим ворогом). Подібне тлумачення снів представлено і в соннику Ванги – ясновидюща вважала, що кішки сняться до проблем у особистих відносинах та неприємностей на роботі.

Якщо кішка вкусила чи подряпала вас – варто чекати серйозних сварок та негараздів. Ціла зграя котів свідчить про те, що ваші недоброзичливці серйозно налаштовані проти вас, тому важливо зберігати пильність.

Однак, французький астролог згадував і про інші значення – наприклад, кішки у сновидіннях бувають і більш позитивними. Зустріч зі смугастим кошеням віщує швидке знайомство з воістину мудрою людиною. А якщо ви побачили нестандартний сон і стали свідком того, як у палац чи особняк принесли цілий кошик кошенят – у найближчі 10 років можете чекати на надійного, досвідченого наставника у своєму житті.

Значення за сонником Міллера

Міллер також стверджував, що сни з кішками є провісниками труднощів та невдач. Бачити в сновидінні хвору, брудну кішку – знак того, що ваша близька людина у біді і потребує вашої допомоги. Навіть білий, чистий кіт уособлює майбутні фінансові проблеми.

Безліч трактувань із сонника Міллера пов’язані з ворогами та поганими взаєминами. Наприклад, не бачити тварини, але чути її нявкання – мати недоброзичливця, який уже почав докладати зусиль для того, щоб зломити вас. Якщо кішка подряпала вас – ймовірно, ваші заздрісники зіпсують ваші плани, через що ви втратите багато грошей. Напад з боку тварини свідчить про наявність небезпечних ворогів, які бажають перешкодити вам на шляху успіху.

Попри велику кількість негативних тлумачень, впадати у відчай не варто: Густав Міллер також писав, що відлякати кішку в одному з описаних снів – ознака того, що ви впораєтеся з усіма труднощами, а деякі з них навіть вдасться запобігти.

Тлумачення за Фрейдом

Відомий австрійський психоаналітик вважав кішок уособленням людської чуттєвості, тому заявляв, що сни про цих тварин свідчать про потребу в романтичних стосунках та увазі з боку коханої людини. Сновидіння, де до вас лащиться кошеня можна вважати відсиланням до вашої привабливості для протилежної статі.

Варто звернути увагу і на стан тварини, яку ви бачили уві сні: приміром, вагітні кішки – це гарний знак, який віщує просування у справах та кар’єрі. Мертвий кіт взагалі означає, що вам вдасться уникнути серйозних проблем.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.