АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 9 липня-9 вересня: пропозиції до проєкту нового Статуту Одеси


3-09-2024, 19:00 |

Статут територіальної громади міста Одеси – основний місцевий нормативно-правовий акт міської громади. За останні роки в усіх сферах життя Одеси відбулися зміни, які потребують відображення у Статуті. 
За дорученням Одеського міського голови Геннадія Труханова в Одесі проведено роботу з підготовки нової редакції Статуту територіальної громади міста Одеси.

 

З метою отримання пропозицій та зауважень громадськості проєкт Статуту було оприлюднено на офіційному сайті міської ради omr.gov.ua. З 07 березня по 07 квітня 2023 року здійснено збір пропозицій та/або зауважень громадськості, які наразі опрацьовані робочою групою. За результатом підготовлено доопрацьовану редакцію проєкту Статуту:

 ПРОЄКТ доопрацьованої редакції СТАТУТУ м. Одеси

Відповідно до розпорядження Одеського міського голови від 08 липня 2024 року № 525 в Одесі розпочинається робота з обговорення проєкту доопрацьованої редакції Статуту територіальної громади міста Одеси.

10 вересня 2024 року о 12:00 відбудеться Громадське обговорення проєкту шляхом проведення інтернет-конференції.

Для участі в обговоренні проєкту нового Статуту Одеси необхідно подати ЗАЯВКУ на участь в інтернет-конференції за ПОСИЛАННЯМ. 

Крім того, у період з 09 липня по 09 вересня 2024 року робочою групою здійснюються збір та узагальнення усіх пропозицій та/або зауважень до проєкту нової редакції Статуту територіальної громади міста Одеси, які надійдуть у зазначений термін. Пропозиції та/або зауваження бажано оформляти у вигляді порівняльної таблиці із зазначенням контактних даних автора.

Пропозиції та/або зауваження до проєкту Статуту приймаються до 09 вересня 2024 року: 

- в електронній формі на електронну адресу: rada@omr.gov.ua 
- у друкованій формі за адресою: кабінет 206, пл. Думська, 1, м. Одеса. 


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.