АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одесі відремонтують узвіз Марінеско: коли почнуть ремонт і скільки він триватиме


Сьогодні, 11:00 |

Сьогодні, 18 вересня 2024 року, на черговій сесії Одеської міськради ухвалили рішення щодо ремонту злощасного узвозу Марінеско, де, незважаючи на нещодавно проведені роботи, продовжують просідати трамвайні рейки.

 

Згідно з доповіддю віце-мера Олександра Філатова, проблемна ділянка має бути відремонтована до кінця року. На це депутати міськради виділили 5 мільйонів гривень.

Нагадаємо, одеський узвіз Маринеско був капітально відремонтований компанією «Росдорстрой» у 2019-2020 роках, на що пішло майже 70 мільйонів коштів міського бюджету. Але в 2023 році тут утворилися тріщини на проїжджій частині, а рейки на рівні ділянки, де йде будівництво висоток компанії «Пространство», «просіли».

Тим часом частина спуску на ділянці, де просів ґрунт, планували ремонтувати ще з початку року. Оскільки підпірна стінка вже побудована, то зараз суть роботи полягає в тому, що на спуску необхідно влаштувати дві дренажні системи, щоб відвести воду.

Наразі проектні роботи вже завершені та добігають кінця експертні дослідження. Після завершення експертизи у мерії планується оголосити тендер на ремонт, а до кінця жовтня укласти договір із підрядником.

За словами авторів проекту, для виконання цієї роботи потрібно в ідеалі сім, а мінімально – чотири місяці.

«Ми будемо просити, щоб він зробив ще швидше – десь за два з половиною чи три місяці – цю роботу»,

– повідомив Олександр Філатов.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.