АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Чи подорожчає електрика цієї осені?


3-09-2022, 11:00 |

В Україні 2022 року ціна електроенергії для населення залишається на рівні 2021 року. Відсутність перегляду тарифів загрожує енергокомпаніям збитками та в результаті відключеннями електроенергії.

Цілком ймовірно, тарифи на електроенергію на час майбутнього опалювального сезону не зміняться. Для побутових споживачів це, безперечно, плюс. А от на енергетичну систему неринкові тарифи негативно впливають.

За словами експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчука, у енергокомпаній не вистачає фінансових ресурсів, а держава поки що не ухвалювала рішень щодо підтримки енергогалузі. В результаті це може призвести до складнощів у виконанні ремонту електромереж та віялових відключень електроенергії.

Нагадаємо, до 31 жовтня цього року в Україні діють такі тарифи на електроенергію для населення: за споживання менше 250 кіловат на місяць – 1,44 грн/кВт-год; за споживання понад 250 кіловат на місяць – 1,68 грн/кВт-год. Варто зазначити, що іншого законодавчого акта щодо цього поки що не прийнято.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.