АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Де можна навчитися стріляти в Одесі?


20-11-2022, 15:00 |

Воєнний час висуває особливі вимоги до того, що має вміти людина. Зараз особливо актуальними стають навички, які у разі потреби можуть допомогти захистити себе та своїх близьких. До них належить стрілянина з вогнепальної зброї.

 

Освоїти навички стрілянини з вогнепальної зброї можуть усі повнолітні одесити. Якщо ви приходите до стрілецького клубу або тиру вперше, ви повинні мати при собі паспорт або інший документ, що засвідчує вашу особу. Також перед початком занять інструктор ознайомить вас із правилами клубу, і якщо ви ніколи не мали справи зі зброєю, покаже, як правильно з нею поводитися. Усі умови ви повинні виконувати неухильно. Якщо ви не готові дотримуватись правил клубу та вимог інструктора, краще відкладіть візит до тиру.

Перед початком занять ви повинні вибрати зброю, з якої хочете навчитися стріляти, – вона може бути спортивною або мисливською. Це гвинтівка, пістолет, револьвер чи мисливський карабін, які вам видадуть у стрілецькому клубі чи тирі. Якщо у вас є власна зброя, ви можете прийти з нею.

Вартість послуги залежить від калібру вибраної зброї та коливається в діапазоні від 20 до 120 гривень за постріл. Детальніше ознайомитися з цінами можна на сайтах клубів. Перед візитом до стрілецького клубу потрібно зателефонувати та записатись.

Також при клубах існують дитячі групи, куди приймають дітей віком від 11 років і старше.

Працюють стрілецькі клуби без вихідних.

Куди звертатися?

  • Одеський обласний стрілецько-спортивний клуб, вул. Буніна, 16а. Телефони: (048) 722-06-07, (094) 997-46-07. Час роботи: з 10:00 до 19:00. Адреса сайту: tir.od.ua.

Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.