АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Енергетики розповіли, як іде відновлення електромереж


27-11-2022, 11:00 |

Йде відновлення енергосистеми після сьомої атаки росіян на енергетичну інфраструктуру України. Нині дефіцит потужності – 20%.

 

Про це повідомили у компанії «Укренерго».

Станом на 11:00 27 листопада виробники електроенергії покривають майже 80% потреб споживання, що поступово зростає через похолодання.

З цих 80% критична інфраструктура споживає лише близько 10%, решта електроенергії використовується для електропостачання споживачів.

У таких умовах оператори систем розподілу (обленерго) можуть рівномірно чергувати обмеження споживачів. Режим обмеження споживання продовжує діяти через дефіцит потужності, що нині становить близько 20%.

В Укренерго звертають увагу, що вони доводять до обленерго ліміти споживання кожної області, перевищувати який не можна. Обленерго самостійно визначає види відключень – аварійні чи планові – і їх безпосередньо застосовує.

Нагадаємо, що сьогодні кожен українець, до будинку якого повернулося світло, може допомогти швидше повернути його іншим, дбайливо використовуючи електроенергію.

Це дозволить менше застосовувати обмеження, спрямовані на запобігання аваріям, а також дозволить енергетикам зосередитися на ремонтах пошкоджених об’єктів, які ускладнюються кожною наступною ракетною атакою.

 Нагадаємо, що в планах енергетиків було заплановано до 28 листопада збалансувати енергосистему та перейти до планових відключень за графіком за кілька разів на добу по 4 години.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.