АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 У день без відключень світла на Одесу чекає неприємний сюрприз


19-02-2023, 17:00 |

На Одещині 20 лютого 2023 року, у понеділок, будуть проводити виміри електроспоживання. У такі дні світло не вимикають. Але в Одесі через проблеми з обладнанням відключення за графіками все ж таки будуть.

 

Про це повідомили у компанії ДТЕК.

У повідомленні енергетиків йдеться, що 20 лютого за дорученням “Укренерго” в Одеській області проводитимуться виміри споживання електроенергії. У зв’язку з цим у понеділок в області не будуть застосовуватись графіки відключення.

Але через мережеві обмеження на обладнанні «Укренерго» в Одесі та Одеському районі виміри відбуватимуться із застосуванням графіка відключень.

Виміри допоможуть визначити коректніші ліміти для Одеської області при застосуванні графіків через дефіцит потужності в енергосистемі.

У ДТЕК зазначають, що якщо у понеділок у вас зникне світло, то перевірте статус відключень на сайті ДТЕК «Одеські електромережі». Електропостачання могло зникнути через локальну аварію або через мережеві обмеження. У разі відсутності інформації на сайті одесити можуть написати ДПЕК у приватних повідомленнях на сторінці компанії у Facebook, або звернутися до колл-центр та залишити заявку.

Раніше “Одеське Життя” повідомляло, що одеситів чекає цілий день без відключень світла і для чого потрібні такі дні.

Також ми розповідали про причини, чому навіть у день без відключень енергетики вимушені вимикати світло в Одесі.

Через пошкоджену мережну інфраструктуру в Одесі діють графіки погодинних відключень.

З графіками погодинних відключень можна ознайомитися за цим посиланням.

Нагадаємо, що 9 лютого завершили лише частину ремонтних робіт на пошкоджених підстанціях та лініях електропередач, які живлять Одесу. Це дозволило подати до міста електрику.

Але так справна лише частина передавальної інфраструктури, подати до міста та передмістя весь необхідний обсяг електроенергії поки що неможливо.

Тому Одеса наразі залишається єдиним містом у країні, де застосовують погодинні графіки відключень електрики.

Ремонт обладнання та ліній електропередач в Одесі тривають.

РЕМОНТИ: На ряді електростанцій, пошкоджених під час ракетних та дронових атак росіян, продовжуються ремонтні роботи. Також ремонтні бригади «Укренерго» продовжують ремонтні роботи на всіх об’єктах магістральних мереж, пошкоджених внаслідок російських атак, з метою усунення мережевих обмежень та передачі електроенергії від генерації до споживачів.

У Київській, Хмельницькій, Житомирській областях та м. Київ зі зростанням споживання також можливе застосування відключень відповідно до графіків операторів систем розподілу, щоб уникнути ризику перевантаження обладнання.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.