АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Ракетний удар по Одесі 21 березня: прокуратура розпочала розслідування (фото)


22-03-2023, 11:00 |

Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування ракетного удару по Одесі, завданого увечері 21 березня 2023 року. Про це повідомляє прес-служба відомства. Розслідування проводиться за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

 

За даними слідства, у вівторок, 21 березня, близько 19:50 російські військові, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, завдали ракетного удару по одному з районів Одеси. Внаслідок ракетного удару пошкоджено дах та міжповерхові перекриття триповерхової будівлі гуртожитку на території Свято-Іверського чоловічого монастиря. Вибиті шибки у кількох прилеглих будинках та монастирі.

За попередніми даними, троє людей отримали травми, одного з них госпіталізували.

 

На місці працювали прокурори, слідчі СБУ та поліції, які зафіксували черговий військовий злочин росії.

Нагадаємо, раніше прес-секретар Об’єднаного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк розповіла про причини ракетного удару, який росія завдала по Одесі увечері 21 березня.

Як повідомляло «Одеське життя», увечері 21 березня російська авіація з боку Чорного моря обстріляла Одесу ракетами. У місті було чутно сильні розриви, також повідомлялося про пожежу.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.