АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одесі уламки ворожого дрона вбили подружжя з Бахмута


11-06-2023, 17:00 |

Подружжя Юрія та Юлії, які загинули від удару вибухової хвилі під час російської атаки Одеси дронами в ніч на 10 червня, були переселенцями з Бахмута. Про це розповіла сусідка загиблих.

 

«Ми жили в одному будинку, гуляли на одному дитячому майданчику, відпочивали разом із друзями. Вони у всьому бачили позитив. І продовжували жити, радісно і не дивлячись ні на що. Вони вже втекли від війни раніше, з Бахмута. Почали будувати своє життя в Одесі, нещодавно їм вдалося перевести батьків від війни до Одеси»,

– написала вона у своєму Instagram.

Саме в той момент, коли Юрій та Юлія проводжали батьків додому, їх наздогнав смертельний удар. Їх знайшли друзі відразу ж після вибуху поряд з воронкою, що утворилася від падіння дрона.

У загиблого подружжя залишилася 20-річна дочка Мирослава.

 

Нагадаємо, у ніч на 10 червня в небі над Одесою та областю було збито вісім іранських безпілотників на кшталт «Шахед». Однак уламки одного з них упали на житловий будинок на селищі Котовського. В результаті загинули троє людей і ще 26 людей було поранено осколками.

Також варто зазначити, що за інформацією із соцмереж, ще одна загибла жінка також була переселенкою – вона приїхала до Одеси з Херсона. У момент «прильоту» жінка перебувала у квартирі біля вікна.

Як повідомляло «Одеське життя», за фактом нічної атаки Одеси іранськими дронами Одеська обласна прокуратура розпочала розслідування.

Також нагадаємо, що на згадку про загиблих сьогоднішню неділю, 11 червня 2023 року, оголошено в Одесі днем жалоби.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.