АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 У центрі Одеси заборонили рух на важливому перехресті: змінюються маршрути 5 автобусів


4-08-2023, 11:00 |

В Одесі з 4 серпня до 20 жовтня для автотранспорту та громадського транспорту обмежать рух. Про це повідомили в Одеській міськраді.

 

Заборона діятиме на перехресті вулиць Пантелеймонівської та Старопортофранківської Приморського району Одеси. Через це будуть тимчасові зміни до схем руху міського громадського транспорту.

Зокрема, обмежено рух такого громадського транспорту:

  • Автобусного маршруту № 214;

– у напрямку руху до Свято-Іверського монастиря – від вул. Старопортофранківської на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом;

– у напрямку руху до вул. Нежданової – від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Старопортофранківську і далі за маршрутом.

  • Автобусного маршруту № 171;
    – у напрямку руху до 6-го км Овідіопольської дороги – від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Мечникова, вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом;
    – у напрямку руху до залізничного вокзалу – від вул. Богдана Хмельницького на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом.
  • Автобусних маршрутів №№ 240, 250;
    – у напрямку руху до сел. Котовського – від пров. Книжкового на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Старопортофранківську і далі за маршрутами.
  • Автобусного маршруту № 115;
    – у напрямку руху до пл. 10 квітня – від вул. Богдана Хмельницького на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом;
    – у напрямку руху до сел. Цукрове – від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Мечникова, вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом.

Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.