АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одесі «погосподарював» штормовий вітер: які наслідки (відео, фото)


5-11-2023, 11:00 |

Суботнього вечора, 4 листопада 2023 року, Одесу накрив штормовий вітер із дощем. Негода, яка вирувала всю ніч, принесла свої негативні наслідки у вигляді повалених дерев, додавши роботи рятувальникам.

Про перші результати негоди повідомив напередодні Телеграм-канал «Одеське життя».

А за інформацією обласного управління ДСНС, сильний вітер завдав шкоди не лише в Одесі, а й в області – ліквідацію наслідків негоди рятувальникам довелося виїжджати 5 разів.

 

В Одесі співробітникам ДСНС довелося прибирати дерева, що впали на вулицях Героїв Крут та Академіка Заболотного. Одне з дерев упало на автомобіль.

Як пише видання «Думська», кілька великих дерев упали в центрі і на Черемушхах:

На Одещині рятувальники розпилили та прибрали з проїжджої частини дерева у населених пунктах Вікни, Великий Дальник та Надлиманське у Подільському та Одеському районах.

За інформацією місцевих Телеграм-каналів, від негоди також сильно постраждав Подільськ – місто було частково знеструмлене. Наразі електропостачання відновлено.

Раніше в Одесі та області було оголошено штормове попередження на 5 листопада. Синоптики прогнозували вночі грозу та поривчастий південний вітер, швидкість якого може досягати 19-24 м/с.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.