АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Які підприємства України зможуть бронювати працівників без обмежень


17-01-2024, 13:00 |

 16 січня 2024 року уряд вніс зміни до постанови, яка регулює порядок бронювання військовозобов’язаних чоловіків на підприємствах оборонно-промислового комплексу.

 

Про це повідомили на сайті Міністерства економіки України.

Під час сьогоднішнього засідання уряду були внесені зміни до Постанови №76 від 26 січня 2023 року. Ця Постанова регулює порядок бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану. У Постанові внесли зміни що питань бронювання військових, які працюють на підприємствах промислово-оборонного комплексу.

Згідно з рішенням уряду, військовозобов’язані працівники підприємств, установ та організацій, визначених Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості критично важливими у сфері оборонно-промислового комплексу, бронюються:

  • незалежно від військового звання, віку та військово-облікової спеціальності;
  • без обмежень щодо кількості військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню.

Заступник міністра економіки України Ігор Фоменко додав, що таке рішення уряду посилить оборонно-промисловий потенціал, а оборонні підприємства зможуть стабільно працювати та нарощувати обсяги виробництв. Адже першочергове завдання – це забезпечити захисників України всім необхідним задля перемоги.

На початку року прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що у 2024 році планується збільшити потужності оборонно-промислового комплексу у 6 разів. Але перші досягнення є вже – виробництво бронетехніки виросло у 5 разів менш ніж за рік.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.