АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Ті, що вміють тримати фасон


13-03-2019, 16:00 |

Уже у двадцять другий раз напередодні 8 Березня справжні одеситки виходять на сцену, щоб взяти участь у конкурсі «Мадам Одеса». Що це за дійство? Хто може брати участь в конкурсі? Що за якості треба мати, щоб отримати цей титул? На ці та  інші запитання відповіла Ірина Ардашева – президент клубу «Мадам Одеса».

- В цьому конкурсі можуть брати участь абсолютно всі охочі одеситки. 

Він відрізняється від традиційних конкурсів краси тим, що в нас нема стандартів краси. У нас відсутні обмеження щодо віку, зросту, ваги, освіти, професії. 

Якщо ви жінка колоритна, весела, харизматична, позитивна, з почуттям гумору і, головне, можете оригінально представити Одесу, то у вас є всі шанси заволодіти цим титулом.

Цьогоріч конкурс складався з п’яти номінацій. Перша – «Візитна карта». Назва говорить сама за себе. Тут відбувається знайомство конкурсанток з глядачами, журі. Одним словом, одеситки себе презентують. Головне – не соромитися. 

Другий – «Лопни, але тримай фасон, або З бабусиної скрині». Справжні жінки, а тим паче одеситки, завжди знайдуть вихід з ситуації. У цьому розділі конкурсантки збираються на бал. Але святковий одяг не простий, а з підручних засобів. Це можуть бути і пакети, і одноразовий посуд, газети… все, що знайдеться  під рукою.

Далі - «У нас в Одесі це все їдять». Як же без фаршированої риби та битків з тюлечки? У кулінарному конкурсі наші господині проявляють свої здібності на повну. 

Четверта номінація – «Одеські кіноманси» . Цього року вона представлена вперше. У цій номінації учасниці подають фільми, мультфільми, роблять пародії.

І завершальна, найяскравіша частина – «Конкурс талантів». Ну, ви зрозуміли. Тут і танцюють, і співають, і декламують, і музикують.

Цього року фінансову підтримку в проведенні конкурсу надала Приморська районна адміністрація міської ради.

– Це вже традиційний конкурс в Одесі. Ми не могли допустити, щоб він не відбувся. Тому абсолютно всі конкурсантки - з подарунками. Це – по-одеськи, – заявив голова Приморської районної адміністрації Марат Корольов. 

… На сцені Одеського академічного Українського музично-драматичного театру ім. В. Василька цьогорічні переможниці: № 1 - Альона Косинська («Мадам Креатив»), № 2 – Юлія Ключко («Мадам Шарм»), № 3  - Вікторія Коробова («Мадам Колорит»), № 4 – Альона Ковальська («Мадам Артистизм»), № 5 – Олена Чернилецька (відразу чотири титули – «Мадам «Кураж», «Елегантність», «Смак», «Сталеві нерви»), № 6 – Іраїда Третьяк («Мадам Спокуса»), № 7 – Інесса Волчанова («Мадам Екстрим»), № 8 – Марія Макридова («Мадам Грація»), № 9 – Валентина Бессонова («Мадам Стиль»).

Ці дев’ять конкурсанток  отримали свої титули. Абсолютно всі приміряли переможні стрічки. Деякі навіть по кілька відразу. Вони перемогли! Перемогли, в першу чергу, свій страх перед великою сценою, сором’язливість. Дуже непросто вийти на сцену переповненої зали і відкритися глядачу. Вони зробили це. 

І, нарешті, хто ж цього року здобув найвищі титули?

Кращими серед кращих стали: «Віце-Мадам Одеса-2019» - Іраїда Третьяк! «Мадам Одеса-2019» та Приз глядацьких симпатій «Мадам Cимпатія»  - Валентина Бессонова! Вітаємо!

Марина Мунтян


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.