АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Одещині провели футбольний турнір TAIROVO FOOTBALL CUP.


5-08-2022, 17:00 |

Участь у турнірі брали хлопці 2011-2012 років народження. За нагороди змагалися вісім команд – господарі турніру з Таїрово та команди з Одеси.

 

За підсумками змагань переможцем турніру стала команда ФК «Юніор-Спорт». Віце-чемпіони – команда СДЮШОР «Чорноморець»-1, бронзові медалі здобула команда СДЮШОР «Чорноморець».
За юних футболістів вболівали не тільки їхні тренери і батьки, але і ветерани футболу, і представники обласної «Зе!Молодіжки», які брали активну участь у підготовці та організації змагань.
«Я впевнений, що ці діти – майбутнє нашого футболу»,– каже лідер обласної «Зе!Молодіжки» Вілін Цандр. – І для багатьох з них шлях до майбутніх перемог почнеться саме з цих змагань».
В урочистому нагородженні переможців узяли участь заступник голови Одеської обласної футбольної асоціації, член виконкому Української асоціації футболу Ігор Шуховцев, майстер спорту України, екс-гравець «Чорноморця», «Шахтаря», «Металурга» та Національної збірної України Сергій Ткаченко, лідер обласної «Зе!Молодіжки» Вілін Цандр.
«Дуже важливо те, що незважаючи на російську агресію, ракетні атаки, обстріли, постійні стреси у людей, в нас проходять спортивні змагання, молодь мріє про перемоги і перемагає. Я вважаю це знаковим і ще одним свідченням того, що перемога і мир в Україні настануть дуже скоро»,
– каже голова Одеської обласної організації політичної партії «Слуга Народу», очільник обласної ради Григорій Діденко.

 

 

 

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.