АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В громаді на півдні Одещини знайшли роботу десятки переселенців


17-08-2022, 17:00 |

В Кілії, як і в інших громадах Одещини, знайшли тимчасову домівку мешканці регіонів, де зараз проходять військові дії або існує висока загроза ракетних ударів. Багато хто з приїжджих відчуває себе тут у безпеці, особливо ті, хто зміг знайти для себе роботу.

 

Частина переселенців працевлаштувалася в медичних закладах, на комунальних підприємствах та навіть у суді. Окрім того, гостям міста запропонували працю в магазинах, кав’ярнях, салонах краси та інших закладах малого бізнесу.
Так, наприклад, до Кілійського райнного суду направлено ще одного суддю, який вимушено переїхав у місто через війну з Херсонської області. Тепер установа може розглядати справи про тяжкі злочини.
Також, за словами Кілійського міського голови Вячеслава Чернявського, у комунальних медзакладах громади з’явилися вузькі спеціалісти, зокрема спеціаліст УЗД, хірург, травматолог та інші.
Роблять місто красивішим чотири працівника «Добробуту». На роботу в КП прийняли двох працівників з благоустрою, водія та двірника.
Декілька рішучих переселенців­підприємців, які мали бізнес вдома, не побоялися відкрити його тут. Таким чином, наприклад, з’явився новий масажний кабінет.
Деякі переселенеці виразили бажання назавжди зв’язати своє життя з Кілією, придбали тут собі домівку та навіть знайшли кохання.
Додамо, що за працевлаштування зареєстрованої тимчасово переміщеної особи роботодавець отримує компенсацію ЄСВ.

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.