АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На контролі – водопостачання півдня Одещини


4-10-2022, 13:00 |

Одне з ключових питань життєзабезпечення півдня Одещини – водопостачання – обговорили під час наради в Ізмаїльському районі. Зокрема, учасники детально ознайомилися зі станом водоймів, водосховищ і захисних споруд району та окреслили реальні заходи, які можна вжити вже сьогодні, під час воєнного стану.

 

Участь у спільній нараді взяли очільник Одеської обласної ради Григорій Діденко разом з народним депутатом від «Слуги Народу» Олексієм Леоновим, депутатами Одеської обласної ради від «Слуги Народу» Наталією Данилко, Віталієм Вітікачем, Ігорем Капітаном, Олексієм Семенцовим, Родіоном Абашевим, Олександром Маланюком та Начальником Одеської ОВА Максимом Марченком.
«Через зміни клімату і невдалу експлуатацію за останні роки озера Придунав‘я зазнали значного негативного впливу. Захисні дамби, шлюзи та канали потребують робіт з відновлення. Їх незадовільний стан створює загрозу питному водозабору, а також фермерству та рибному господарству»,
– розповів Григорій Діденко.

 
За результатами наради, серед іншого було доручено розглянути варіанти наповнення водою озера Ялпуг, а також провести відновлення та ремонт шлюзів у водоймах Саф’янівської громади.
Крім Ізмаїлу учасники наради також відвідали озера Придунав‘я, місто Вилкове та село Кам’янка. В останньому велику увагу приділили проблемам внутрішньо переміщених осіб.

 

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.