АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Максим Марченко: Підтримка наших міжнародних партнерів є необхідною та вкрай важливою для населення


6-12-2022, 11:00 |

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко зустрівся з делегацією Управління Верховного комісара ООН у справах біженців на чолі з Представницею в Україні Кароліною Ліндхольм Біллінг.

 

Начальник ОВА висловив подяку команді УВКБ ООН в Україні за допомогу, яку Одещина отримує від цієї організації. Зокрема, сьогодні область отримала декілька потужних генераторів, які одразу ж були передані в лікувальні заклади регіону.
Говорячи про наслідки ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі країни, Максим Марченко підкреслив, що ситуація в Одеському регіоні залишається складною, проте не критичною, вже відновлено водо­ та теплопостачання, триває робота з поновлення енергетики в громадах, критичні об’єкти інфраструктури найпершими заживлено електрикою, а також відкрито декілька сотень «пунктів незламності» по всій області.
Проте, за його словами, й надалі в області залишається велика потреба в генераторах, особливо враховуючи наближення зимового періоду та зниження температури, а тому, наголосив Максим Марченко, підтримка наших міжнародних партнерів є необхідною та вкрай важливою для населення.

 

Також в рамках зустрічі було обговорено питання щодо подальшої підтримки внутрішньо переміщених осіб та їх розміщення в Одеській області, а також надання всебічної підтримки та допомоги населенню на звільнених територіях Херсонщини.
Кароліна Ліндхольм Біллінг запевнила керівника області, що Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні продовжуватиме й надалі допомагати Одещині. Тож сторони підписали Меморандум про взаєморозуміння та домовились про подальше активне співробітництво.

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.