АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одеській області активно продовжується розширення мережі ЦНАП


15-01-2023, 13:00 |

В Одеській області розпочали роботу та прийом громадян ще п’ять новостворених відділів ЦНАП: в Лиманській селищній раді Роздільнянського району; в Мологівській сільській раді Білгород-Дністровського району; Городненської сільраді Болградського району; в Дачненській та Великодальницькій сільських радах Одеського району.

 

«Завдяки відкриттю ще п’яти нових ЦНАП надання адміністративних послуг населенню у територіальних громадах стане ще більш доступним та якіснішим. Центри надаватимуть більш як 160 видів адміністративних послуг, серед яких найбільш затребувані наразі це послуги реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання особи та оформлення і видача довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи. Також завдяки підключенню та налаштуванню електронних сервісів шерингу цифрових копій документів з «Дії», ЦНАП приймають копії цифрових документів з «Дії» громадян, що значно скорочує час та допомагає заощадити кошти на зайві папірці при обслуговуванні громадян»,
– розповідає заступник Начальник Одеської ОВА Костянтин Гой.
На сьогодні, в Одеській області створено та функціонує 70 центрів надання адміністративних послуг, 2 територіальних підрозділи та 63 віддалених робочих місць адміністраторів. В ЦНАПах Одеської області працює більш ніж 700 адміністраторів.

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.