АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Олександр Єрмолінський: результати проєкту з прозорості складання іспитів в сервісних центрах МВС Одещини


6-09-2023, 13:00 |

Заступник начальника РСЦ ГСЦ МВС в Одеській області Олександр Єрмолінський розповів про те, як триває проєкт з прозорості складання іспитів в сервісних центрах МВС Одещини.

 

В Одеській області два місяці триває пілотний проєкт. У класах для складання теорії та автівках сервісних центрів МВС для складання практики тепер є більше камер спостереження, відповідно процеси складання іспитів легко моніторити та за потреби оскаржувати результати.
Під час проєкту лави водіїв поповнилися на 3508 безпечних водіїв, які блискуче склали іспити з першого разу. Всього видано 5287 посвідчень водія.

Під час проєкту, в Одеському регіоні, проведено 8781 теоретичний іспит.Успішність складання такого іспиту з першого разу становить 20%, тобто 1788 кандидатів склали іспит з першого разу.
Успішність складання практичного іспиту з першого разу становить 44 %, тобто 3847 кандидатів склали іспит з першого разу. Всього проведено 8680 таких іспитів.

Олександр Єрмолінський звернув увагу, що сервісні центри МВС надають послуги за принципом екстериторіальності, тобто незалежно від місця проживання клієнта. Скласти іспити можна:
• Білгород-Дністровський (сервісний центр МВС № 5143),
• Ізмаїл (сервісний центр МВС № 5144),
• Подільськ (сервісний центр МВС № 5149),
• Одеса (сервісний центр МВС № 5154).

Ці сервісні центри МВС нашого регіону перетворені на екзаменаційні хаби. У кожному з них уже є можливість онлайн оформити талон попереднього запису на практичний іспит за допомогою функціоналу е-запис. Це скорочує ймовірну кількість візитів до приміщення сервісного центру МВС з двох до одного. Раніше у цих сервісних центрах МВС та поки що в інших областях, аби записатись на іспит потрібно отримати талон у терміналі.

Інші сервісні центри МВС Одещини продовжують надавати всі види послуг сервісних центрів МВС, окрім приймання теоретичних та практичних іспитів.

«Радіємо, що на дорозі свідомих водіїв стає все більше. Здача іспиту в сервісному центрі МВС це швидко та зручно: ви маєте лише підтвердити отримані вами знання та навички. Щоб не хвилюватися перед практичним іспитом з водіння на нашому сайті:https://bit.ly/3sNUXWV
можна ознайомитись зі схемами маршрутів, за якими у вашому місті здійснюються перевірки практичних навичок керування транспортним засобом. Усі маршрути погоджені військовою адміністрацією, тому є безпечними та максимально адаптованими до умов війни»,- підсумував Олександр Єрмолінський

Все має бути спокійно і впевнено, максимально безпечно. Тобто здача екзамену в сервісному центрі МВС це всього-на-всього вправи й ви маєте цю вправу виконати просто і легко.

Робимо дорожній рух безпечним разом!


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.