АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 У трьох областях України запроваджено віялові відключення електроенергії: хто буде без світла


18-10-2022, 15:00 |

Через пошкодження об'єктів критичної інфраструктури для споживачів трьох областей України запроваджено графіки віялових відключень електроенергії.

 

Це стосуватиметься Кіровоградської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

Про це в Telegram-каналі повідомляє Кіровоградська обласна адміністрація з посиланням на технічну дирекцію ПрАТ “Кіровоградобленерго”.

“У зв’язку з пошкодженнями об’єктів енергетичної інфраструктури України, для забезпечення належних рівнів напруг в електромережах Дніпровського регіону (Кіровоградська, Запорізька, Дніпропетровська області), 17 жовтня 2022 року о 07 годині 15 хвилині, диспетчером Регіонального диспетчерського центру Дніпровського регіону введені в дію Графіки ДАО) споживачів електричної енергії по ПрАТ “Кіровоградобленерго” на 2022-2023 роки”, – йдеться у заяві.

Тривалість перерви в електропостачанні споживачів у разі відключення становить 2 години, але за погодженням з місцевими органами виконавчої влади може становити більший період часу. У разі значного дефіциту генеруючої потужності допускається багаторазове відключення одних і тих самих ліній за графіками аварійних відключень з перервою між відключеннями на 1 – 2 години, зазначає Кіровоградська ОВА.

Про можливі аварійні відключення попередив городян і мер Тернополя Сергій Надал. Це пов’язано із ракетними ударами 17 жовтня, якими було пошкоджено енергетичне обладнання електромереж у сусідніх областях.

Сьогодні вранці, 18 жовтня, РФ завдала ракетних ударів по ТЕЦ у Києві, Дніпрі та Житомирі. Тому сьогодні можливі відключення електропостачання по всій країні.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в одному із великих міст України взимку не буде опалювального сезону.


Газета: На пенсии
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.