АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Чому результат на алкоголь буває позитивним, навіть якщо людина не пила жодної краплі спиртного


3-11-2022, 11:00 |

Не пив, але проміле є! Як це можливо? Виявляється, через хворобу в організмі сам собою може вироблятися спирт.

 

Дієтолог Барредо назвала виділення спирту в організмі ознакою синдрому броварні.

Постійне роздратування, апатія. Як боротися із цим? Куди йти?

Існує незвичайне захворювання, через яке у людському організмі виділяється зайва кількість спирту. Про це заявила дієтолог-ендокринолог Олена Барредо. За її словами, рідкісна хвороба називається синдром броварні.

«З’являється велика кількість грибів із роду цукроміцетів, ці гриби переробляють вуглеводну їжу (хліб або певні овочі) на етанол. Тобто в алкоголь. При цьому функція печінки у таких пацієнтів знижена, тому переробка алкоголю йде повільніше і гірше»,

– повідомила вона у бесіді .

Барредо зазначила, що окрім звичайної місії, у печінки порушено роботу детоксикаційної функції, тому пацієнти з синдромом пивоварні відчувають втому та млявість, властиві похміллям. Ще людина з таким захворюванням страждає від здуття кишечника і часто перебуває у подразненому стані.

«Лікування цього захворювання полягає у зниженні кількості споживаних вуглеводів. Це прибрати всі солодощі, борошняне, крохмаль, картопля та коренеплоди. Працювати з нормальною флорою кишечника, заселяти хороші мікробіоти кишечника та зменшувати кількість цих грибів»,

– розповіла дієтолог-ендокринолог.

 


Газета: На пенсии
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.