АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Україна потрапила до десятки найщедріших країн світу


11-12-2022, 19:00 |

Україна потрапила до десятки найщедріших країн світу. Відповідний рейтинг опублікувала британська благодійна організація The Charities Aid Foundation. 75% українців готові допомогти незнайомим людям.

Очолює рейтинг Індонезія, вона вже п’ятий рік посідає найщедрішу країну світу. На другому місці знаходиться Кенія, на третьому – США. Також до десятки потрапили Австралія, Нова Зеландія, М’янма, Сьєрра-Леоне, Канада, Замбія та Україна.

 

Фактично Україна — єдина європейська країна, яка входить у першу десятку, піднявшись із 20-го місця у 2020 році на 10-те місце у 2021 році. За даними рейтингу, 75% українців допомагають незнайомим людям, 47% громадян регулярно пожертвують, а волонтерять 24% українців.

Зазначається, що зростання України за всіма трьома окремими показниками може бути частково зумовлене соціально-економічним приростом країни та культурними зрушеннями, які відбувалися в роки, що передували війні.

Дослідження сприйняття українцями благодійних пожертв показують, що їхнє зростання спровокувало підвищення рівня життя, а також запровадження нових та більш творчих способів благодійної діяльності.


Газета: На пенсии
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.