АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Про відключення світла українців попереджатимуть по-новому: що потрібно знати


17-02-2023, 13:00 |

З 14 лютого в Україні почали діяти нові правила інформування населення щодо графіків відключення електроенергії.

 

Таке рішення ухвалили в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), про що і повідомили на своєму сайті.

Регулятор зобов’язав операторів систем розподілу забезпечити:

  • розміщення на своєму офіційному веб-сайті в мережі Інтернет інформації про час початку та закінчення перерви електроживлення об’єкта споживача із зазначенням, у тому числі назв перерв;
  • розміщення на власному офіційному веб-сайті в Інтернеті актуальних графіків погодинного відключення об’єктів споживачів;
  • адресне повідомлення споживачів, які попередньо пройшли авторизацію на відповідних електронних сервісах, на їх запит про актуальну інформацію про відповідну перерву в електроживленні.

Додатково визначено вимоги до інформації, яка має бути у повідомленні про час початку та очікуваного закінчення перерви електроживлення.

Такі правила повинні сприяти більшій поінформованості споживачів, а також забезпеченню ефективного контролю за дотриманням операторами систем розподілу принципів соціальної справедливості та недискримінації під час відключень.


Газета: На пенсии
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.