АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Анастасія Бондарчук. Підкорити серце прекрасної дівчини


5-08-2022, 11:00 |

Продовжуємо знайомитися з новими роботами молодої актриси та моделі з Одеси Анастасії Бондарчук.

У попередніх статтях ми писали про те, що незважаючи на свій юний вік, Анастасія Бондарчук вже має значну кількість робіт, в тому числі була гостею червоної доріжки Канського Кінофестивалю 2021 року з фільмом «Випадок в готелі Уолл-Стріт», де Анастасія знялася в головній ролі в парі відомим голлівудським актором Еріком Робертсом. Анастасія Бондарчук також відома своєю співпрацею з Chopard, Dolce & Gabbana, Versace, Fendi, Aquazzura, її портрети неодноразово прикрашали обкладинки Elle, L'Officiel, Harper's Bazaar, Viva.

 

Анастасія розповідає:

«Доводиться багато працювати, поєднуючи творчість із навчанням, щільний робочий графік та студентські турботи, до невпізнання змінили мій звичний спосіб життя. Однак, я не перестаю сподіватися, що одного разу доведеться зіграти роль, яка допоможе мені розкритися і по-справжньому здивувати глядача».

Сюжет представленого короткометражного фільму від Amillidius-продакшн навіяний вічними історіями казок Сходу, де час зупинився і в золотих пісках, де то тут, то там оживають незліченні образи «Тисячі й однієї ночі». Одна з яких про те, як підкорити серце прекрасної дівчини, даруючи їй безцінні твори ювелірного мистецтва. Для зйомок було обрано околиці Дубая, де загадкова й маняща пустеля сама сприяла розгортанню казкового сюжету.

Партнером із спільної акторської роботи виступив Даніель Салем – український ресторатор та телеведучий. Учасник шостого сезону шоу «Танці із зірками» та десятого сезону співацького шоу «Голос країни». Ведучий програми «Зоряний шлях», «Кохання на виживання», «Хулігани» та інші.


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.