АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Хто з улюблених знаменитостей знявся з Анастасією Бондарчук у Дубаї


20-07-2022, 11:00 |

Знайомимось із новими роботами молодої актриси та моделі з Одеси Анастасії Бондарчук.

  

Незважаючи на свій юний вік Анастасія Бондарчук, вже має значну кількість робіт, була гостею червоної доріжки Каннського Кінофестивалю 2021 року з фільмом «Випадок у Готелі Уолл-Стріт», де Анастасія знялася в головній ролі в парі з відомим голлівудським актором Еріком Робертсом.
Анастасія Бондарчук також відома своєю співпрацею з Chopard, Dolce & Gabbana, Versace, Fendi, Aquazzura, її портрети неодноразово прикрашали обкладинки Elle, L'Officiel, Harper's Bazaar, Viva.

Сама Анастасія зізнається:

"Поки що у кожному образі втілюю себе у запропонованих обставинах, але згодом планую максимально розширити своє акторське амплуа".

Короткометражний фільм розповідає глядачеві вічну історію про те, як чоловік прагне підкорити серце прекрасної дівчини, даруючи їй дорогоцінні подарунки.

Партнером Анастасії в короткому метрі від Amillidius-продакшн виступив відомий український футболіст і шоумен Сергій Мельник. Свою велику популярність він заробив не лише завдяки успіхам на футбольному полі, а й завдяки участі у п'ятому сезоні романтичного шоу "Холостяк" у 2014-2015 роках. Приваблива зовнішність та спортивна статура дозволило Сергієві зібрати величезну армію фанатів.


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.