АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Анастасія Бондарчук відвідала Португалію, де взяла участь у зйомках для португальських дизайнерів


31-08-2022, 11:00 |

Анастасія Бондарчук буквально на декілька днів прилетіла до Лісабона. У планах молодої актриси фотосесія у дизайнера Gio Rodrigues, а також участь у зйомках для бренду #DreamFish. До цього яскраві та незабутні образи, створені Анастасією, прикрасили обкладинки багатьох глянцевих журналів, зокрема таких як Elle та L'Officiel. Анастасія Бондарчук вже має досвід роботи з такими відомими брендами: Louis Vuitton, Fendi, Red Valentino, Versace, Ferragamo, Armani Aquazzira, Max Mara, BMW та іншими. Знялася у кількох кліпах із популярними українськими виконавцями.

 

 

«Безперечно, Португалія – прекрасна країна з непростою історією. Потрапити сюди на зйомки це завжди великий подарунок для акторів, можливість поринути в іншу епоху, інший світ, торкнутися чогось незвичайного. Тут можна знайти безліч локацій, це і будь то задерті кракелюром двері старовинних будинків, і розкіш палацових парків. Але океан зі своєю незбагненною магією з його безмежними пляжами залишається найсильнішим магнітом», – розповіла Анастасія Бондарчук.

 Що може бути краще за морський стиль біля води? Синьо-біла смужка – це безперечна класика стилю. Можливо саме тому локацією для літньої зйомки було обрано узбережжя атлантичного океану.

Креативний директор #DreamFish Олексій Онищенко вирішив злити воєдино таке улюблене всіма португальське азулежу (облицьована плитка) з морськими мотивами і спеціально для зйомки виготовив концепт капсульну колекцію, яка відобразила всю красу Португалії.

Пластик в одязі – досить несподівана річ, але, коли він присутній у невеликих вставках та аксесуарах, це створює повітряний ефемерний образ, наче піна, що набігає на берег і розчиняється у прибережному піску. Вигадливі візерунки плитки збивають строгу геометрію лінії та підкреслюють місцевий колорит.

 

 "Звичайно, я далеко не перший, хто зважився на цей творчий експеримент, дизайнери по всьому світу звертають погляд до португальської плитки, але у кожного виходить щось своє, але й сама плитка нескінченно різноманітна", - зазначив Олексій.

 

 

Стиліст за макіяжем і зачісками Олена Гонсалвеш розповідає: «Переді мною стояло непросте завдання підібрати трендовий монохромний макіяж, щоб відобразити сучасність образу Анастасії, підкреслити його строгістю паралельних ліній і гладко прибраним волоссям і в той же час надати йому свіжості. З цієї частини завдання чудово впоралася немов поспіхом заплетена коса, що нагадує про принади сільського життя».

 

 

Прикраси ювеліра Наталії Дмитрієвої створили неповторну атмосферу у роботах Анастасії Бондарчук.

«Наче саме сонце виплеснулося на землю і застигло химерними формами в ранковому бризі», - поділилася своїми враженнями Анастасія.

Ювелірний бренд TATÁ досить молодий, але Наталія вже стала володаркою престижної премії «Дизайнер року» на Porto Jóia, на найбільшій ювелірній виставці Португалії.


 Фотографом на зйомках виступила Жанна Синельник. «Анастасія Бондарчук, хоч і молода, проте актриса безперечної обдарованості та таланту. На майданчику Анастасія працює легко, але мало хто знає, що за зовнішньою легкістю ховається не лише талант, а й неймовірна працьовитість», - сказала Жанна Синельник.

 

  

«Через щільний графік зйомок, і я, на жаль, майже нічого не встигла подивитися. Добре, хоч одна з локацій знаходилася на березі океану, і я змогла насолодитися прекрасним океанським повітрям та оцінити безкраї простори португальських пляжів. Впевнена, що я обов'язково ще повернуся, щоб детальніше вивчити цю самобутню країну», – зауважила Анастасія Бондарчук.

 

 З Португалії Анастасія вирушила на канський фестиваль, де представляла фільм "Випадок у готелі Уолл Стріт" виробництва Амілідіус, в якому зіграла головну роль. Партнером починаючої актриси виступив відомий голлівудський актор Ерік Робертс, який уже не раз потрапляв до списку номінантів престижних кінопремій, включаючи Оскар.  

 

 

 


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.